Online:  986    Zalogowani:  42 (25844)    Zagraliśmy w  4231818  gier edukacyjnych!  Dziś już  607!
poprzedni
  • poter288
  • magda552211
  • o2000la
  • jopek56
  • lilianna97
  • monikakmb2b
  • Katherine
  • Whitemousx3
  • krysteksc
  • Martyna985
  • Natulka12
  • indioska
  • daria14
następni
dodaj

Forum dyskusyjne

Awarie, nie działające podstrony

Temat: Nie chce mi otworzyć się gra!!
rok temu
Gdy klikam na grę w strefie gier to mi się otwiera, ale gdy mam potem kliknąć ZAGRAJ to nie otwiera mi się żadna strona. Co mam zrobić ?
rok temu
tez tak mam od kilku tygodni i nikt nie chce mi pomoc;/
rok temu
EduGamesTeam
zadna strona wam sie nie otwiera ? moze zablokowalyscie wyskakujacy box, wrzucice print screeny. Jakiej przegladarki uzywacie ?
rok temu
gierki mi sie nie wlaczaja;/ uzywam explorera
rok temu
Prawdopodobną przyczyną tego, że gry się nie otwierają jest włączona obsługa języka JavaScript w Waszych przeglądarkach. Aby ją włączyć należy w zależności od przeglądarki zmienić ustawienia według instrukcji poniżej:

Internet Explorer:
1. Kliknij menu ,,Narzędzia".
2. Kliknij polecenie ,,Opcje internetowe".
3. Kliknij zakładkę ,,Zabezpieczenia".
4. Kliknij przycisk ,,Poziom niestandardowy".
5. Przewiń okno do sekcji ,,Obsługa skryptów".
6. W sekcji ,,Wykonywanie aktywnych skryptów" wybierz opcję ,,Włącz" i kliknij przycisk ,,OK".

Mozilla Firefox
1. Kliknij menu ,,Narzędzia".
2. Kliknij polecenie ,,Opcje".
3. Na lewym pasku nawigacyjnym wybierz pozycję ,,Przeglądanie".
4. Zaznacz pole wyboru ,,Włącz obsługę języka JavaScript" i kliknij przycisk OK.

Safari:
1. Kliknij na opcje (ikona koła zębatego)
2. Kliknij polecenie "Preferencje".
3. Wybierz zakładke "Ochrona".
4. Zaznacz pole wyboru" Włącz JavaScript"
rok temu
robilam wedlug twojej instrukcji i co sie okazalo mam wlaczone i nie moge wlaczyc gierekemot
rok temu
U mnie tak samo ;(
rok temu
EduGamesTeam
zajmujemy sie tym
rok temu
EduGamesTeam
prosze o podanie na jakich przegladarkach jest problem sprobujcie na FF
rok temu
EduGamesTeam
ja dzis tez mam ten problem od rana, na ie
rok temu
EduGamesTeam
pomogła zmiana na chrome
rok temu
kasiaradzio pod którą wersją IE nie działy Ci gry? IE7 czy IE8? Jeśli chodzi o starsze wersje to niestety już nie wspieramy, wiec proszę o aktualizację do nowszych wersji.
rok temu
A zrobicie coś z tym ? Często na infie możemy sobie pograć, ale mamy IE 7, albo IE 8 to zależy na jakim kompie.
rok temu
Zrobimy, tylko musimy zbadać w czym dokładnie tkwi problememot na IE7 i IE8 gry powinny spokojnie działać. Z czasów kiedy ja jeszcze chodziłem do szkoły zdarzało się, że niektóre sale informatyczne nie miały zainstalowane Flash Playera na komputerach, zaś samodzielna instalacja kończyła się komunikatem o braku uprawnień. Czy na komputerach, gdzie jest problem z uruchamianiem gry otwiera się chociaż "czarna ramka z biegającym ludzikiem" ? jeśli się otwiera tzn, że musicie zainstalowac flah playera ze strony adobe.com:

[url]http://get.adobe.com/flashplayer/[/url]

Pozdrawiamy
rok temu
u nas w szkole można zagrać w grę,jak się przejdzie,wyłączy i chce się dać następna kategorie,to się wyłącza emot
rok temu
U nas jest zablokowane instalowanie nowych programów. A flash jest, bo ,np. filmiki działają na YT, nawet Quake live działa.
rok temu
Psiarz, problem o którym piszesz rozwiązywany był parę tygodni temu, po tej zmianie powinno być ok. Można spróbować kombinacji klawiszy CTRL+F5 aby w pełni odświeżyć stronę.
rok temu
A mi się coś takiego stało, że nie moge gry żadnej włączyć. Nie wyskakuje nawet okno żadne. Nie ma u mnie też gry dnia i nie mogę wystawiać ofert w sklepiku. A brakuje mi jeszcze 1 samolotu do MP3 emot Nie wiem w ogóle o co chodzi. Dodam jeszcze, że mam tak od wczoraj ;/
rok temu
Ooo , już wszystko działa emot No to jeszcze 43minuty ;]
rok temu
czesc my uzywamy firefoxa i tez czesc gier sie nie uruchamia
2 miesiące temu
Dlaczego żadna z gier nie działa?
miesiąc temu
EduGamesTeam
wszystkie gry działają..... może nie masz czegoś zainstalowanego